سرآشپز

نام غذا: سالاد سرکه روسی

مواد لازم: لبوی قرمز ۳ عدد، سیب زمینی ۳ عدد، هویج ۳ عدد، خیار شور ۳ عدد، پیاز خرد شده یک دوم پیمانه، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، سرکه ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا لبو و در ظرف دیگری سیب زمینی و هویج را در آب می پزیم. بعد از پختن آبکش کرده در یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند. سپس خیار شور و مواد پخته شده را به صورت مکعبی خرد می کنیم. لبوها را به یک قاشق روغن زیتون کاملا آغشته می کنیم این کار باعث می شود که لبو به سایرمواد رنگ ندهد. بعد لبو، سیب زمینی، هویج، خیارشور، پیاز، سرکه و باقی روغن زیتون را با هم خوب مخلوط کرده و حداقل نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم.
* این سالاد روسی نمک و فلفل ندارد بسته به ذائقه اضافه می کنیم.
* مواد را آنقدر می پزیم که له نشوند.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا