سرآشپز
نام غذا: سوپ ماهی زعفرانی
مواد لازم: فیله ماهی سالمون ۵۰۰ گرم، گوجه فرنگی ۷۰۰ گرم، تره فرنگی ۲ عدد، سیر ۳ حبه، شوید خرد شده دو و نیم قاشق سوپ خوری، برنج یک چهارم پیمانه، زعفران آسیاب شده ۱ قاشق چای خوری، عصاره ماهی ۵ پیمانه، آب پرتقال دو و نیم پیمانه، آب جوش یک چهارم پیمانه، روغن زیتون یک چهارم پیمانه، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا زعفران را دم می کنیم. قسمت های سفید تره فرنگی را خرد می کنیم. روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کرده و تره فرنگی را در آن ۵ دقیقه تفت می دهیم. سپس سیر ریز خرد شده را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. عصاره ماهی، آب پرتقال، آب، زعفران و برنج را اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم. وقتی به جوش آمد حرارت را ملایم می کنیم. در قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا برنج به مدت ۲۵ دقیقه بپزد. ماهی ها را به تکه های ۲ سانتیمتری بریده و گوجه فرنگی ها را ریز خرد می کنیم. ماهی، گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. وقتی ماهی پخت شوید را افزوده و از روی حرارت بر می داریم. سوپ ماهی را در ظرف مورد نظر ریخته و با نان برشته سرو می کنیم.
* می توانیم از ماهی قزل آلا به جای سالمون استفاده کنیم.
* از گوجه فرنگی های قرمز و سفت استفاده می کنیم.
الناز اشراقی