سرآشپز
نام غذا: حصو
مواد لازم: شیر ۴ پیمانه، شکر ۱ پیمانه، آرد گندم ۴ قاشق غذا خوری، وانیل ۳ قاشق چای خوری، گلاب ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه: ابتدا آرد را در یک لیوان شیر سرد حل کرده و به باقی شیر که در حال جوشیدن است اضافه می کنیم. سپس شکر را افزوده و هم می زنیم. وقتی به غلظت فرنی رسید گلاب و وانیل را ریخته و از روی حرارت بر می داریم. حصو را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.
* می توانیم دسر را بعد این که از روی حرارت برداشتیم به سه قسمت تقسیم کرده و به دو قسمت از آن زعفران و پودر کاکائو اضافه کنیم.
* حصو یک دسر شاهرودی مخصوص ماه رمضان است.
الناز اشراقی