سرآشپز

نام غذا: پیاز شکم پر

مواد لازم: پیاز متوسط ۱۰ عدد، گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم، سیر ۳ حبه، کرفس ۳ ساقه، اسفناج ۴۰۰ گرم، گردوی خرد شده ۲ پیمانه، آب گوشت یک چهارم پیمانه، روغن به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا داخل پیاز ها را خالی کرده و زیر آنها را می بریم تا صاف بایستند. اسفناج و کرفس را ریز خرد کرده وسیرها را له می کنیم. گردو را کمی تفت می دهیم. در ظرف دیگری از خرده های پیاز ۳ پیمانه را در روغن تفت داده و سیر و کرفس را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سپس گوشت را ریخته و تفت می دهیم. نمک و فلفل را افزوده و اجازه می دهیم به آرامی بپزد تا آب مواد کاملا بخار شود. بعد مواد را از روی حرارت بر داشته و کمی که خنک شد اسفناج و گردو را اضافه کرده ومخلوط می کنیم. مایه آماده شده را داخل پیاز ها ریخته و در ظرف نسبتا گودی می چینیم. ته ظرف آب گوشت ریخته و روی ظرف را با فویل می پوشانیم. در فر ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم. سپس فویل را بر داشته و ۱۰ دقیقه دیگر نیز می گذاریم بپزد.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا