سرآشپز

نام غذا: سوپ مارچوبه خامه ای

مواد لازم: مارچوبه ۱ بسته، خامه رقیق ۱ پیمانه، آرد ۱ قاشق غذا خوری، کره ۱ قاشق غذا خوری، جوزهندی به مقدار لازم، نمک و فلفل سفید به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا قسمت سفت ساقه مارچوبه ها را جدا کرده و پوست آنها را می گیریم. سپس قسمت سفت و سبز مارچوبه ها را به اندازه بند انگشت خرد می کنیم. آرد را در کره تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس جوزهندی و فلفل را اضافه می کنیم. مقداری آب ریخته و وقتی به جوش آمد مارچوبه ها را می ریزیم. زمانی که مارچوبه ها پختند و سوپ کمی غلیظ شد خامه را افزوده و از روی حرارت بر می داریم.
* مارچوبه ها باید آنقدر بپزند که له نشوند.
* می توانیم قسمت سفت ساقه ها را جدا کرده و در ۱ لیوان آب بجوشانیم. سپس به جای آب معمولی آب آن را به سوپ اضافه کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا