سرآشپز
نام غذا: میرزا قاسمی
مواد لازم: بادمجان قلمی ۴ عدد، گوجه فرنگی ۵ عدد، سیر تازه ۱ بوته، تخم مرغ ۴ عدد، لیمو ترش ۱ عدد، رب گوجه فرنگی یک دوم قاشق غذا خوری، زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری پر، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را روی آتش یا در فر کباب می کنیم به حدی که پوست آنها زغالی شود و وقتی سیخ چوبی راحت داخلشان فرو رفت آماده است. بعد از کباب کردن می گذاریم سرد شود. بعد از سرد شدن پوست بادمجان ها را گرفته و ساطوری می کنیم. گوجه فرنگی ها را رنده کرده و سیر ها را ساطوری می کنیم. یک استکان روغن در ماهی تابه ریخته و روی حرارت می گذاریم. وقتی روغن کمی داغ شد سیر و زرد چوبه را ۱۰ ثانیه درحرارت متوسط تفت می دهیم. بلافاصله بادمجان را اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی را ریخته و در ظرف را گذاشته و حرارت را کم می کنیم تا آب مواد کشیده شود. بعد آب لیمو، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را افزوده و یک دقیقه تفت می دهیم. در آخر تخم مرغ ها را روی مواد ریخته و بدون این که هم بزنیم در ظرف را گذاشته و حرارت را کم می کنیم. وقتی تخم مرغ ها پختند تکه تکه کرده و با بقیه مواد مخلوط می کنیم. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و همراه برنج یا نان سرو می کنیم.
* اگر سیر تازه نبود نصف بوته کافی است.
الناز اشراقی