سرآشپز
نام غذا: کتلت سیب زمینی و اسفناج
مواد لازم: سیب زمینی متوسط ۲ عدد، اسفناج خرد شده ۵ پیمانه، تخم مرغ ۲ عدد، زرد چوبه یک دوم قاشق چای خوری، مخلوط ادویه پلو و گل سرخ یک دوم قاشق چای خوری، آرد به مقدار لازم، زعفران به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را در آب و نمک می پزیم. سپس پوست سیب زمینی ها را گرفته و له می کنیم. اسفناج ها را خرد کرده و می شوریم. بعد آبکش کرده روی پارچه تمیزی پهن می کنیم تا کاملا آب آنها گرفته شده و خشک شوند. بعد سیب زمینی، اسفناج، تخم مرغ، زرد چوبه، مخلوط ادویه، زعفران و نمک را با هم مخلوط می کنیم. ازمایه یک و نیم قاشق غذا خوری بر داشته و به صورت گرد در می آوریم. سپس در آرد غلط داده و در روغن داغ سرخ می کنیم.
الناز اشراقی