سرآشپز
نام غذا: سوپ گیاهی
مواد لازم: پیاز ۱ عدد، سیر ۲ حبه، تره فرنگی ۱ عدد، گشنیز خرد شده ۱ پیمانه، بروکلی خرد شده ۱ پیمانه، برنج ۴ قاشق سوپ خوری، پنیر پارمسان رنده شده ۱ پیمانه، روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری، آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری، پسته خرد شده به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا تره فرنگی، پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن زیتون تفت می دهیم تا نرم شوند. پس از ۵ دقیقه برنج را همراه با کمی آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم. بعد ۲۰ دقیقه که برنج نرم شد بروکلی، گشنیز، نمک و فلفل را افزوده و در قابلمه را می گذاریم. بعد از ۵ تا ۷ دقیقه پنیر پارمسان و آب لیمو را اضافه کرده و هر از گاهی سوپ را هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند. زمانی که سوپ جا افتاد را از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم کمی خنک شود. سپس داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با گشنیز و پسته تزیین می کنیم.
الناز اشراقی