سرآشپز
نام غذا: کدو پلو
مواد لازم: کدو تنبل خرد شده ۳۰۰ گرم، برنج ۲ پیمانه، پیاز متوسط ۱ عدد، سیر خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، کره ۲ قاشق غذا خوری، زعفران ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: برنج را شسته و ۲ ساعت در مخلوط آب، زعفران و نمک خیس می کنیم. پیاز و سیر خرد شده را در کره تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند. سپس کدو را افزوده و کمی تفت می دهیم. برنج را همراه با آبی که در آن خیسانده ایم روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. قبل از این که آب برنج کاملا کشیده شود موادی را که تفت داده ایم اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. زمانی که آب برنج کشیده شد دم کن را می گذاریم تا دم بکشد. کدو پلو را همراه نیمرو سرو می کنیم.
* برنج را مثل کته می پزیم اما آب آن باید از حد معمول کمتر باشد چون کدو آب می اندازد.
* می توانیم به جای زعفران از زرد چوبه استفاده کنیم. زرد چوبه را هنگام تفت دادن مواد اضافه می کنیم.
الناز اشراقی