سرآشپز

نام غذا: کتلت کدو سبز

مواد لازم: کدو سبز ۲ عدد، پیازچه ۲ عدد، تخم مرغ ۲ عدد، آرد سفید یک دوم لیوان، بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: کدوها را با پوست رنده کرده و مقداری نمک روی آنها می پاشیم. کدو را ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم. بعد از این مدت کدوها را با دست فشار می دهیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس کدوها را درون ظرفی ریخته و تخم مرغ، پیازچه خرد شده، آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. از مایه یک قاشق برداشته و در روغن داغ می ریزیم. زمانی که هر دو طرف کتلت برشته و طلایی رنگ شد آماده است. کتلت ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه ماست و سالاد سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا