سرآشپز

نام غذا: رولت ژامبون

مواد لازم: ژامبون به مقدار لازم، خیار شور ۲ عدد، جعفری ساتوری شده ۲ قاشق غذا خوری، سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری، آرد سه چهارم لیوان، تخم مرغ ۳ عدد، شیر ۱ لیوان، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا آرد، نمک، تخم مرغ و شیر را با هم خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. تابه را چرب کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس نصف مایه را ریخته و هر دو طرف آن را می پزیم. نان رولت را در سینی برگردانده و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. بعد از خنک شدن یک قاشق سس مایونز را روی آن مالیده و یک لایه ژامبون می چنیم. خیار شورها را خیلی نازک حلقه کرده و روی ژامبون ها می چینیم. در آخر نصف جعفری را ریخته و رول می کنیم. رولت ژامبون را برش زده و در ظرف مورد نظر می چینیم.
* با نصف دیگر مایه همین کارها را می کنیم. یعنی از این مقدار مواد دو عدد رولت ژامبون خواهیم داشت.
* تابه ترجیحا مستطیل شکل و در ابعاد ۲۰ در ۳۰ سانتیمتر باشد.
* نیازی نیست رنگ نان رولت زیاد تغییر کند و برشته شود.
* می توانیم به جای جعفری از شوید، به جای شیر از ماست نسبتا رقیق و به جای ژامبون از کالباس استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا