سرآشپز
نام غذا: کته کبابی شمال
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم، پیاز رنده شده و آب گرفته ۳ قاشق غذا خوری، گوجه فرنگی ۴ عدد، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، ترخون ۱ قاشق غذا خوری، زنجبیل و سماق به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پیاز، زنجبیل، نمک و فلفل را به گوشت افزوده و خوب ورز می دهیم. سپس گوشت را در ماهی تابه پهن کرده و گوجه فرنگی های حلقه شده را روی آن می چینیم. در ظرف دیگری روغن ریخته و رب گوجه فرنگی را در آن تفت می دهیم. بعد ترخون، نمک و فلفل را همراه کمی آب به رب اضافه می کنیم. وقتی مایه بجوش آمد روی گوشت ریخته و روی حرارت می گذاریم. مقداری سماق روی گوجه فرنگی ها پاشیده و در ماهی تابه را می گذاریم. حرارت را کم می کنیم تا آب سس کم کم بخار شده و به روغن بیفتد. بعد از این کباب را به اندازه های دلخواه تکه تکه کرده و در ظرف مورد نظر می گذاریم. کباب را با فلفل سبز و حلقه های لیمو ترش تزیین کرده و همراه کته سرو می کنیم.
الناز اشراقی