سرآشپز
نام غذا: سالاد سیب زمینی و پیاز
مواد لازم: سیب زمینی کوچک ۲ کیلو گرم، تخم مرغ ۲ عدد، پیاز قرمز متوسط ۱ عدد، کرفس ۲ ساقه، جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، شوید خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، سس مایونز یک دوم پیمانه، سس خردل ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی و تخم مرغ را آب پز می کنیم. پوست سیب زمینی و تخم مرغ را گرفته و تکه تکه می کنیم. نصف پیاز و کرفس را خرد کرده و در آب در حال جوش می ریزیم تا کمی بپزند. سپس آنها را آبکش کرده و در ظرف می ریزیم. جعفری، شوید، سس مایونز، سس خردل، نمک و فلفل را به پیاز و کرفس افزوده و مخلوط می کنیم. در آخر سیب زمینی و تخم مرغ سرد شده را به مواد اضافه کرده و سرو می کنیم.
الناز اشراقی