سرآشپز

نام غذا: کوکوی پوست کدو

مواد لازم: کدو ۵ عدد، فلفل دلمه ای ۱ عدد، تخم مرغ ۲ عدد، روغن ۳ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پوست کدوها را گرفته و پوست ها را خرد می کنیم. نصف فلفل دلمه ای را خرد می کنیم. سپس پوست کدو، فلفل دلمه ای، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم. مایه کوکو را در روغن داغ ریخته و در ماهی تابه را می گذاریم. وقتی کوکو بسته شد در ظرف را بر می داریم. کوکو را به شکل دلخواه برش داده و اجازه می دهیم  لبه ها سرخ و برشته شوند. بعد طرف دیگر کوکو را سرخ می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا