سرآشپز
نام غذا: کوکوی پوست کدو
مواد لازم: کدو ۵ عدد، فلفل دلمه ای ۱ عدد، تخم مرغ ۲ عدد، روغن ۳ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پوست کدوها را گرفته و پوست ها را خرد می کنیم. نصف فلفل دلمه ای را خرد می کنیم. سپس پوست کدو، فلفل دلمه ای، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم. مایه کوکو را در روغن داغ ریخته و در ماهی تابه را می گذاریم. وقتی کوکو بسته شد در ظرف را بر می داریم. کوکو را به شکل دلخواه برش داده و اجازه می دهیم لبه ها سرخ و برشته شوند. بعد طرف دیگر کوکو را سرخ می کنیم.
الناز اشراقی