سرآشپز

نام غذا: سالاد کرمانشاهی

مواد لازم: کاهو متوسط ۱ عدد، سیر ریز خرد شده ۲ حبه، گردوی خرد شده یک دوم لیوان، ماست تقریبا سفت یک دوم لیوان، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، نعناع خشک ۱ قاشق چای خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا کاهو را شسته و کاملا خشک می کنیم. سپس کاهو را خرد کرده و با سیر، گردو، روغن زیتون، نعناع و نمک مخلوط می کنیم. در آخر ماست را افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و بلافاصله سرو می کنیم.
* بعد از اضافه کردن ماست باید بلافاصله سالاد را سرو کنیم. اگر بماند آب می اندازد.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا