سرآشپز

نام غذا: چامین مرغ

مواد لازم: مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم، آب مرغ ۲ پیمانه، فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد، پیاز بزرگ ۱ عدد، قارچ ۹۰ گرم، جوانه ماش یک دوم بسته، نشاسته ذرت ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری، شکر ۱ قاشق چای خوری، سس سویا به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیازو فلفل دلمه ای را به صورت خلالی و قارچ را ورقه ای خرد می کنیم. سبزیجات خرد شده و جوانه ماش را جداگانه تفت می دهیم. مرغ خلال شده را تفت داده و آب مرغ را می ریزیم. ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا مرغ کمی نرم شود. سپس سبزیجات تفت داده شده، نشاسته را که در کمی آب سرد حل کرده ایم، سس سویا و شکر را به مواد اضافه می کنیم. بعد نمک و فلفل را ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سبزیجات نرم شوند. چامین مرغ را همراه پلو سرو می کنیم.
* می توانیم به جای آب مرغ از آب سرد استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا