سرآشپز

نام غذا: رول موز و خرما

مواد لازم: موز ۳ عدد، خرما ۱۲ عدد، گردو خرد شده ۱ فنجان، کره ذوب شده ۱۰۰ گرم، شکر ۶ قاشق چای خوری، خمیر یوفکا مستطیلی ۶ عدد

طرز تهیه: ابتدا هسته خرماها را گرفته و له می کنیم. یک لایه از خمیر را کاملا به کره آغشته کرده و شکر می پاشیم. لایه دوم را روی آن گذاشته و به کره و شکر آغشته می کنیم. موز، خرما و گردو را وسط خمیر قرار داده و رول می کنیم. سپس رول ها را برش داده و در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم. زمانی که روی شان کاملا طلایی رنگ شد از فر خارج کرده و وقتی کاملا خنک شد سرو می کنیم.
* می توانیم روی رول ها زرده تخم مرغ زده و کنجد بپاشیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا