سرآشپز

نام غذا: سیب زمینی بامیه ای

مواد لازم: سیب زمینی کوچک ۲ عدد، تخم مرغ ۱ عدد، کره ۱۵ گرم، آب دو سوم پیمانه، آرد دو سوم پیمانه، بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری، نمک یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده و داغ رنده می کنیم. آب و کره را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. وقتی جوشید آرد را در یک مرحله ریخته و هم می زنیم تا خمیر منسجم شده و وسط ظرف جمع شود. سپس خمیر را در ظرفی ریخته و تخم مرغ را اضافه می کنیم. آنقدر ورز می دهیم که تخم مرغ به خورد خمیر برود. بعد سیب زمینی، بیکینگ پودر و نمک را افزوده و خوب ورز می دهیم. مواد را داخل ماسوره کنگره دار ریخته و داخل روغن داغ از مواد به اندازه ۳ سانتیمتر با قیچی چرب شده بریده و می اندازیم. سیب زمینی بامیه ای سرخ شده را با سس قرمز سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا