سرآشپز

نام غذا: سالاد ژاردینیا

مواد لازم: کاهوی کوچک ۱ عدد، سیب زمینی ۳ عدد، هویج ۳ عدد، نخود فرنگی ۵۰۰ گرم، تخم مرغ ۳ عدد، سس مایونز ۱۲۰ گرم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی، هویج و نخود فرنگی را آب پز کرده و ریز خرد می کنیم. پس از اینکه مواد خنک شدند کاهو را خرد کرده و اضافه می کنیم. سپس سس مایونز، فلفل و نمک را افزوده و مخلوط می کنیم. تخم مرغ های پخته را از وسط نصف می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و تخم مرغ ها را دور آن می چینیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا