سرآشپز

نام غذا: رشته پلو با لبو

مواد لازم: لبوی متوسط ۱ عدد، پیاز متوسط ۱ عدد، گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، برنج ۲ پیمانه، رشته پلویی به مقدار لازم، زرد چوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم. سپس گوشت و زرد چوبه را افزوده و تفت می دهیم. یک لیوان آب، نمک و فلفل را اضافه کرده و وقتی آب آن کاملا کشیده شد از روی حرارت بر می داریم. لبو را پوست گرفته و با رنده درشت رنده می کنیم. برنج را در آب پخته و قبل از اینکه آبکش کنیم رشته را اضافه می کنیم. پس از اینکه رشته همراه برنج چند جوش زد آبکش می کنیم. کف قابلمه ته دیگ مورد نظر را چیده و به ترتیب لایه به لایه برنج، مایه گوشتی و لبو را می ریزیم تا مواد تمام شوند. حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم دم می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا