سرآشپز

نام غذا: سمبوسه نان لواش

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، لوبیا قرمز پخته یک و نیم پیمانه، رب گوجه فرنگی ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری، پیاز داغ ۲ قشق غذا خوری، نان لواش به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا لوبیا را له می کنیم. گوشت را کمی در روغن تفت داده و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. بعد پیاز داغ، لوبیا، نمک و فلفل را افزوده و هم می زنیم. نان لواش را به شکل دلخواه برش می زنیم. سپس مایه خنک شده را روی نان ریخته و می بندیم. سمبوسه ها را در روغن سرخ کرده و همراه سس قرمز سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا