سرآشپز

نام غذا: سوتلاچ

مواد لازم: برنج یک دوم لیوان، آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری، شکر ۱ لیوان، وانیل یک دوم قاشق چای خوری، نمک نوک قاشق چای خوری، خامه ۲۰۰ گرم، شیر ۱ لیتر، آب ۲ لیوان

طرز تهیه: ابتدا برنج را خوب شسته و درآب و نمک خیس می کنیم. سپس برنج را روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد. در ظرف دیگری آرد و شیر را خوب مخلوط کرده و به برنج اضافه می کنیم. هم می زنیم تا بجوشد و بعد خامه، شکر و وانیل را اضافه می کنیم. هر از گاهی هم می زنیم تا ته نگیرد و بعد از ۱۵ دقیقه از روی حرارت بر می داریم. مایه را در ظرف های مورد نظر ریخته و اجازه می دهیم تا سرد شوند. سپس به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا روی آنها طلایی شود. سوتلاچ را نیمه گرم یا سرد سرو می کنیم.
* ترجیحا در ظرف های سفالی می ریزیم.
* سوتلاچ یکی از دسرهای کشور ترکیه می باشد.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا