سرآشپز
نام غذا: سوپ گشنیز
مواد لازم: گشنیز ریز خرد شده یک و نیم پیمانه، سیب زمینی ۲ عدد، هویج ۲ عدد، سیر ۴ حبه، جوی پخته ۱ پیمانه، ماست نسبتا غلیظ ۳ پیمانه، کره ۵۰ گرم، آب مرغ ۱ لیتر، آب سرد یک دوم لیوان، آرد ۳ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا هویج و سیب زمینی را نگینی خرد می کنیم. هویج را در یک پیمانه آب می پزیم. سپس سیب زمینی، جو، آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه می دهیم کاملا بپزد. سپس گشنیز را ریخته و وقتی پخت ماست زده شده را اضافه می کنیم. مرتب هم می زنیم تا نبره و بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم. آرد را در آب سرد مخلوط کرده و همراه سیر رنده شده به مواد اضافه می کنیم. زمانی که جوشید و لعاب دار شد سوپ آماده است. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با ماست و گشنیز تزیین می کنیم.
الناز اشراقی