سرآشپز

نام غذا: خوراک گوشت چرخ کرده

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، پیاز ۲ عدد، گوجه فرنگی ۱ عدد، قارچ ۵ عدد، سماق ۱ قاشق چای خوری، پودر زعفران به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:ابتدا نصف یکی از پیاز ها را رنده کرده و آب آن را می گیریم. سپس پیاز، زعفران، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. یکی از پیاز ها، گوجه فرنگی و قارچ ها را حلقه ای برش می دهیم. سپس پیاز ها را کف ماهی تابه چیده و به اندازه گردو از گوشت روی آن می گذاریم. روی هر گوشت یک حلقه قارچ و یک حلقه گوجه فرنگی قرار می دهیم. بعد نمک و فلفل روی مواد پاشیده و در ظرف را می گذاریم. حرارت را کم می کنیم تا مواد آب انداخته و بخارپز شوند. زمانی که آب خوراک کشیده شد و به روغن افتاد از روی حرارت برمی داریم. خوراک را با جعفری و ریحان خرد شده تزیین کرده و همراه نان و سس سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا