سرآشپز

نام غذا: سالاد سیب و اسفناج

مواد لازم: اسفناج ۷۰۰ گرم، سیب ۱ عدد، لیمو ترش ۱ عدد، روغن زیتون به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:ابتدا پوست و دانه های سیب را گرفته و خلالی خرد می کنیم. نصف آب لیمو را گرفته و پوست آن را رنده می کنیم. سپس اسفناج، سیب، پوست و آب لیمو ترش، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم.
* می توانیم روی سالاد تکه های گوشت یا مرغ سرخ شده بریزیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا