سرآشپز
نام غذا: خوراک مرغ و بادام زمینی
مواد لازم: سینه مرغ ۲ عدد، بادام زمینی ۵ قاشق غذا خوری، کدو ۱ عدد، فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد، سیر ۵ حبه، پیازچه ۳ عدد، زنجبیل تازه به مقدار لازم، نشاسته سیب زمینی ۲ قاشق چای خوری، آب مرغ یک دوم لیوان، سرکه ۲ قاشق چای خوری، سس سویا ۳ قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا آب مرغ، سرکه و سس سویا را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم. زمانی که به جوش آمد نشاسته را افزوده و سس را از روی حرارت بر می داریم. سینه های مرغ را به یک اندازه خرد می کنیم. کدو و فلفل دلمه ای را به صورت مکعبی کوچک خرد کرده و قسمت سبز پیازچه را خرد می کنیم. سیر را له کرده و زنجبیل را رنده می کنیم. بادام زمینی ها را از خط وسط جدا می کنیم. سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در کمی روغن تفت می دهیم. وقتی رنگ مرغ تغییر کرد و سبزیجات نرم شدند سس را می ریزیم. زمانی که آب غذا کشیده شده از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر می ریزیم. خوراک را با پیازچه و بادام زمینی تزیین کرده و سرو می کنیم.
* می توانیم از فلفل تند به جای فلفل دلمه ای استفاده کنیم.
* بسته به ذائقه می توانیم ۱ قاشق چای خوری شکر به سس اضافه کنیم.
الناز اشراقی