سرآشپز

نام غذا: کله جوش

مواد لازم: پیاز ۱ کیلو، پیازچه ۲۰۰ گرم، کشک به مقدار لازم، زرد چوبه یک سوم قاشق چای خوری، پودر نعناع ۱ قاشق غذا خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیازها و قسمت سفید پیازچه ها را خرد می کنیم. پیازها را مقداری سرخ کرده و سپس باقی پیازچه ها را اضافه کرده و سرخ می کنیم. سپس زردچوبه ونمک را افزوده و شعله را کم می کنیم. کشک را ریخته و بعد از اینکه چند جوش زد نعناع را می ریزیم. پس ازچند دقیقه از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می ریزیم. با گردو یا نعناع تزیین کرده و همراه نان سرو می کنیم.
* دقت کنید که پیاز و پیازچه را زیاد سرخ نمی کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا