سرآشپز

نام غذا: سوپ کشک

مواد لازم: کشک ۱ پیمانه، سیب زمینی ۱ عدد، سیر ۸ حبه، ماکارونی یک دوم لیوان، نعناع ۱ قاشق غذا خوری، عصاره مرغ ۱ عدد، آب مرغ ۱ لیوان، روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتداعصاره مرغ را در آب مرغ حل کرده و می گذاریم تا بجوشد. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و سیر را رنده می کنیم. وقتی آب مرغ جوشید سیب زمینی را می ریزیم. بعد از این که سیب زمینی ها پختند سیر و ماکارونی را اضافه می کنیم. کشک مایع را ۲۰ دقیقه می جوشانیم. زمانی که ماکارونی پخت کشک را افزوده و یکی دو جوش که زد از روی حرارت بر می داریم. نعناع را در روغن تفت می دهیم. سپس سوپ کشک را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با نعناع داغ تزیین می کنیم.
* ماکارونی ترجیحا گوش ماهی یا ورمیشل استفاده می کنیم.
* به علت وجود نمک درعصاره مرغ و کشک نمک نمی ریزیم. هنگام سرو اگر لازم بود نمک اضافه می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا