سرآشپز
نام غذا: ماکارونی با سس اسفناج
مواد لازم: ماکارونی ۵۰۰ گرم، اسفناج ۵۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، سیر ۱ حبه، پنیر پارمزان ۵۰۰ گرم، خامه ۱۰۰ سی سی، روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری، عصاره مرغ ۱ عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا ماکارونی را در آب، روغن زیتون و نمک پخته و آبکش می کنیم. پیاز را ریز خرده کرده و سیر را رنده می کنیم. اسفناج ها را خرد می کنیم. پیاز را در روغن روغن زیتون تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس سیر و اسفناج را اضافه کرده و تفت می دهیم. بعد خامه و عصاره مرغ را افزوده و از روی حرارت بر می داریم. پنیر پارمزان، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم. در آخر ماکارونی را در سس ریخته و مخلوط می کنیم. ماکارونی را در ظرف مورد نظر ریخته و با پنیر و اسفناج تزیین می کنیم.
الناز اشراقی