سرآشپز

نام غذا: بورانی بادمجان

مواد لازم: بادمجان متوسط ۳ عدد، سیر بزرگ ۱ عدد، ماست ۲ پیمانه، گردو ۵ عدد، نعناع خشک یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را روی آتش یا در فر کباب می کنیم به حدی که پوست آنها زغالی شود و وقتی سیخ چوبی راحت داخلشان فرو رفت آماده است. سپس پوست بادمجان ها را گرفته و له می کنیم. نصف سیر را رنده کرده و گردوها را آسیاب می کنیم. بعد به ترتیب ماست، گردو، سیر، پودر نعناع، نمک و فلفل را افزوده و خوب مخلوط کرده و در یخچال قرار می دهیم. هنگام سرو روی آن را با نعناع و گردو تزیین می کنیم.
* ماست ترجیحا پر چرب باشد. اگر ماست شل بود می توانیم ۱ قاشق غذا خوری شیر خشک اضافه کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا