سرآشپز
نام غذا: کباب ضیافتی یوفکا
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، مرغ چرخ کرده ۲۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، گوجه فرنگی ۱ عدد، تخم مرغ ۱ عدد، خمیر یوفکا ۳ عدد، پودر نان ۲ قاشق غذا خوری، ادویه ۱ قاشق چای خوری، نمک ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه: ابتدا پیاز و گوجه فرنگی را رنده کرده و به گوشت و مرغ اضافه می کنیم. سپس تخم مرغ، پودر نان، زیره، آویشن، نمک و فلفل را افزوده و خوب ورز می دهیم. ورق های یوفکا را از وسط بریده و جداگانه تا می کنیم. روی نان ها را به روغن آغشته کرده و مایه گوشت لوله شده را روی آن قرار می دهیم. نان ها را رول کرده و به فاصله ۲ سانتیمتر برش می زنیم. سپس رول های کوچک را به سیخ چوبی کشیده و در روغن داغ هر دو طرف را سرخ می کنیم. سپس سیخ ها را در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار می دهیم. کباب ها را در ظرف مورد نظر چیده وهمراه پیاز خلالی شده و جعفری سرو می کنیم.
* ادویه شامل مخلوط زیره، آویشن و فلفل است.
* می توانیم به جای مرغ از۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده استفاده کنیم.
الناز اشراقی