سرآشپز
نام غذا: دسر خرمالو
مواد لازم: خرمالوی له شده ۱۵۰ گرم، زرده تخم مرغ ۲ عدد، خامه فرم گرفته ۱ پیمانه، شیر ۱ پیمانه، آب سرد یک سوم پیمانه، شکر ۶۰ گرم، پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری
مواد رویه: خرمالوی له شده ۱ عدد، خرمالوی خرد شده ۱ عدد، پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری، آب سرد ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه: ابتدا زرده تخم مرغ و شکر را با هم می زنیم تا رنگ آن روشن شود. شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود. سپس حین هم زدن مخلوط تخم مرغ، شیر گرم را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا ولرم شود. پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته و روی بخار آب قرار می دهیم تا کاملا حل شود. بعد به مخلوط مواد افزوده و صبر می کنیم تا کاملا خنک شود. پس از آن خرمالو له شده را اضافه کرده و هم می زنیم. مخلوط مواد را کم کم به خامه اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته و روی بخار آب قرار می دهیم تا کاملا حل شود. بعد از این که خنک شد خرمالوی له شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. رویه دسر آماده است.
دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده و با رویه آماده شده کاملا می پو شانیم. سپس با خرمالو خرد شده تزیین کرده و سرو می کنیم.
الناز اشراقی