سرآشپز

نام غذا: بورانی هویج

مواد لازم: هویج ۱ عدد، سیر ۱ عدد، کشمش پلویی به مقدار لازم، مغز پسته به مقدار لازم، ماست یک و یک دوم پیمانه، روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پوست هویج را گرفته و می شوریم. سپس با رنده متوسط رنده می کنیم. بعد در روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت می دهیم. هویج ابتدا آب می اندازد و وقتی آب آن تبخیر شد، پخته و رنگ خوبی پس می دهد. هویج را از روی حرارت بر داشته و اجازه می دهیم خنک شود. سپس ماست، کشمش، پسته، نمک و یک چهارم سیر رنده شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بعد در یخچال قرار داده و هر از گاهی هم می زنیم تا هویج خوب رنگ پس دهد. بورانی را با کشمش، خلال و پودر پسته تزیین کرده و سرو می کنیم.
* ترجیحا از پسته شور استفاده می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا