سرآشپز
نام غذا: راویولی گوشت و اسفناج
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم، سیر ۱ حبه، اسفناج خرد و پخته شده ۱ کاسه، جعفری ۱ قاشق سوپ خوری، کره ۱ قاشق غذا خوری، پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۳ عدد، آب گرم یک دوم لیوان، آرد ۳ لیوان، نمک یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا آرد و نمک را با هم مخلوط می کنیم. روی ظرف یا تخته آشپز خانه آرد را به شکل تپه ای می ریزیم. سپس وسط آن را گود کرده و ۲ عدد تخم مرغ را داخل آن می ریزیم. بعد با چنگال هم می زنیم تا خمیر حاصل شود. پس از آن آب را کم کم به خمیر افزوده و ورز می دهیم تا سفت شود. روی خمیر را پوشانده و ۱۵ دقیقه استراحت می دهیم.
سیر رنده شده را با گوشت مخلوط کرده و در کره تفت می دهیم. اسفناج، جعفری، تخم مرغ، پنیر پیتزا و نمک را با هم مخلوط کرده و به گوشت اضافه می کنیم. بعد از ۵ دقیقه تفت دادن از روی حرارت بر می داریم. اجازه می دهیم مواد کمی خنک شده و یک کفگیر کوچک از مواد برای تزیین بر می داریم.
خمیر را به اندازه ۲ الی ۳ میلی متر باز کرده و به شکل دلخواه قالب می زنیم. سپس مقداری از مایه گوشتی برداشته و یک طرف خمیر می ریزیم. خمیر را بسته و با چنگال دور آن شیار ایجاد می کنیم. بعد اجازه می دهیم کمی خشک شوند. قابلمه ای را پر از آب کرده و ۱ قاشق چای خوری نمک اضافه می کنیم. روی حرارت قرار داده و صبر می کنیم تا به جوش آید. سپس راویولی ها را به آرامی در آب جوش قرار داده و ۲۰ دقیقه می جوشانیم. بعد از آب خارج کرده و روی حوله آشپزخانه می گذاریم تا آب اضافی شان گرفته شود. راویولی ها را در بشقاب چیده و با مایه گوشتی تزئین می کنیم. سپس همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
* راویولی یک غذای ایتالیایی است.
* می توانیم داخل راویولی ها را با مواد دیگر پر کنیم.
الناز اشراقی