سرآشپز

نام غذا: کوفته مرغ سوئدی

مواد لازم: سینه کامل مرغ ۲ عدد، پیاز ۱ عدد، سیر ۲ حبه، جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، تخم مرغ ۱ عدد، آب مرغ یک دوم لیوان، خامه ۲ قاشق غذا خوری، سس سویا ۱ قاشق غذا خوری، آرد ۳ قاشق غذا خوری، آرد سوخاری یک دوم لیوان، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا مرغ، پیاز و سیر را با هم چرخ می کنیم. سپس تخم مرغ، سس سویا، آرد سوخاری، نمک و فلفل را به مواد افزوده و خوب ورز می دهیم. جعفری را به مایه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس از مایه به اندازه گردو برداشته و با دست گردش می کنیم. کوفته ها را در روغن داغ ریخته و در ظرف را می گذاریم. حرارت کم کرده و ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا سرخ شوند. پس از آن کوفته ها را از ماهی تابه خارج کرده و روی دستمال آشپز خانه قرار می دهیم. آب مرغ و آرد را به روغن ماهی تابه اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا سس غلیظ شود. سپس حرارت را کم کرده و خامه را اضافه می کنیم. در آخر کوفته ها را به سس اضافه کرده و بعد از۱۰ دقیقه از روی حرارت برمی داریم. کوفته های مرغ سوئدی را در ظرف چیده و از سس روی آنها می ریزیم. با چند برگ جعفری تزیین کرده و همراه اسپاگتی، برنج یا نان سرو می کنیم.
* می توانیم از خرده نان به جای آرد سوخاری استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا