سرآشپز
نام غذا: کوکوی سیب زمینی
مواد لازم: سیب زمینی ۶ عدد، هویج بزرگ ۱ عدد، فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد، فلفل دلمه ای رنگی ۱ عدد، گوجه فرنگی ۱ عدد، قارچ ۱۵۰ گرم، جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، نخود فرنگی بخار پز شده ۱ فنجان، ژامبون ۱۵۰ گرم، تخم مرغ ۷ عدد، زرشک به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی، هویج، قارچ، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و ژامبون را نگینی خرد می کنیم. سپس سیب زمینی، هویج، قارچ و فلفل دلمه ای سبز را سرخ می کنیم. نخود فرنگی، جعفری، زرشک، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب می زنیم تا یکدست شود. مواد سرخ شده، ژامبون و مخلوط تخم مرغ را با هم کاملا مخلوط کرده و بلافاصله در روغن داغ می ریزیم. بعد این که یک طرف مواد سرخ شد گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را روی کوکو می ریزیم. سپس ماهی تابه را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده در ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم. کوکو کاملا پف کرده را برش می زنیم. کوکو ها را در ظرف مورد نظر چیده و با خیار شور و زیتون تزیین می کنیم. *می توانیم به جای ژامبون از گوشت چرخ کرده استفاده کنیم.
الناز اشراقی