سرآشپز
نام غذا: خورشت زرشک
مواد لازم: گوشت گوسفند ۷۵۰ گرم، زرشک ۲۵۰ گرم، لپه یک دوم پیمانه، پیاز ۲ عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا گوشت را به صورت خورشتی خرد می کنیم. پیاز را ریز خرد کرده و تفت می دهیم. سپس گوشت، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود. لپه از شب قبل خیس شده را جدا تفت داده و به گوشت اضافه می کنیم. زرشک شسته شده را به مواد افزوده و ۴ لیوان آب می ریزیم. حرارت را کم می کنیم تا خورشت پخته و به روغن بیفتد. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته و بادام تزیین می کنیم. خورشت را همراه برنج سرو می کنیم.
* می توانیم مقداری آب لیمو و زعفران به خورشت اضافه کنیم.
* خورشت زرشک یک غذای محلی کردی است.
الناز اشراقی