سرآشپز
نام غذا: دسر ژله ای انار
مواد لازم: پودر ژله انار ۲ بسته، آب انار ۲ لیوان، خامه صبحانه یک دوم لیوان، بستنی وانیلی یک دوم لیوان، شکر ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه: ابتدا آب انار را گرم کرده و از روی حرارت بر می داریم. سپس پودر ژله و شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا حل شوند. بعد خامه و بستنی را ریخته و مخلوط می کنیم. مخلوط مواد را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد این مدت از قالب خارج کرده و با دانه انار تزیین می کنیم.
* اگر بخواهیم دسر سفت تری داشته باشیم از یک و نیم لیوان آب انار استفاده می کنیم.
الناز اشراقی