سرآشپز

نام غذا: خوراک بادمجان

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، بادمجان ۱ کیلوگرم، سیب زمینی ۳ عدد، پیاز ۱ عدد، سیر ۴ حبه، گوجه فرنگی گیلاسی ۱ بسته کوچک، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، آب ۱ لیوان، جعفری به مقدار لازم، ادویه گوشت و زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پوست بادمجان ها را گرفته و از طول نصف می کنیم. سپس سرخ کرده و روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم. سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم. گوجه فرنگی ها را خیلی کم تفت می دهیم. ادویه گوشت و نمک را به گوشت افزوده و خوب ورز می دهیم. سپس به اندازه گردو از گوشت برداشته و قلقلی می کنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را ساطوری می کنیم. پیاز را سرخ کرده و قلقلی ها را اضافه می کنیم. بعد از ۲ دقیقه سیر را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس رب، زردچوبه، نمک و فلفل را ریخته و تفت می دهیم. پس از آن آب را ریخته و زمانی که مواد مغز پخت شدند بادمجان ها را اضافه می کنیم. بعد از ۵ دقیقه جوشیدن از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر می ریزیم. خوراک را با گوجه فرنگی گیلاسی و جعفری تزیین کرده و همراه سیب زمینی سرو می کنیم.

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا