سرآشپز
نام غذا: زیتون پرورده
مواد لازم: زیتون بدون هسته نیم کیلو گرم، گردو چرخ کرده ۳۰۰ گرم، پودر نعناع خشک ۱ قاشق مربا خوری، آویشن ۱ قاشق چای خوری، دانه انار خشک ۲ قاشق غذا خوری، رب انار یک و یک دوم پیمانه، آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه: ابتدا اگر زیتون ها شور و ترش بودند در آب خیس می کنیم تا زمانی که شوری آنها به حد معمولی برسد. سپس در آبکش می ریزیم تا آب آنها برود. بعد زیتون، رب انار و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و دانه انار، گردو، نعناع و آویشن را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. زیتون پرورده آماده شده را ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم یا بلافاصله سرو می کنیم.
الناز اشراقی