سرآشپز
نام غذا: نان پوری هندی
مواد لازم: آرد ۱ پیمانه، آرد سبوس دار ۱ پیمانه، مخمر یک دوم قاشق چای خوری، بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری، نمک یک دوم قاشق چای خوری، آب ولرم ۱ پیمانه، روغن کنجد ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه: ابتدا آرد ها را الک کرده و با مخمر، بیکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم. سپس روغن را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بعد آب را کم کم ریخته و ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی بدست آوریم. خمیر را به مدت ۱ ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. پس از آن به اندازه گردو از خمیر برداشته و با وردنه پهن می کنیم. روغن را داغ کرده و خمیرها را در آن شناور می کنیم. با قاشق روغن را روی نان می ریزیم تا پف کند و هر دو طرف آن طلایی شود. نان پوری هندی همراه انواع سس کاری و چاتنی سرو می شود.
* ترجیحا از روغن ارده کنجد استفاده می کنیم.
* نکته حساس در این نان دمای روغن است. اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشد نان پف نمی کند و اگر بیش از اندازه داغ باشد می سوزد.
الناز اشراقی