سرآشپز
نام غذا: خورشت آلو هویج
مواد لازم:گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم، آلو خورشتی ۱ لیوان، هویج ۵ عدد، پیاز ۲ عدد، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، آب لیمو ۴ قاشق غذا خوری، زعفران ۱ قاشق غذا خوری، شکر ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا یکی از پیازها را ریز خرد کرده و تفت می دهیم تا نرم شود. سپس گوشت خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ آن عوض شود. بعد ۴ لیوان آب، نمک و فلفل را ریخته و اجازه می دهیم بپزد. باقی پیاز را ریز خرد کرده ودر ظرف دیگری تفت می دهیم. هویج ها را خلالی خرد کرده و همراه شکر به پیاز اضافه می کنیم. زمانی که گوشت پخت و آب آن کشیده شد هویج نرم شده را اضافه می کنیم. در ظرف دیگری رب گوجه فرنگی را کمی تفت داده و آلو، زعفران و یک لیوان آب را اضافه می کنیم. وقتی سس جوشید به خورشت اضافه می کنیم. سپس در ظرف را گذاشته و حرارت را کم می کنیم. بعد از ۴۰ دقیقه که خورشت جا افتاد و به غلظت لازم رسید از روی حرارت بر می داریم. خورشت را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه پلو سرو می کنیم.
الناز اشراقی