سرآشپز

نام غذا: لقمه پفکی

مواد لازم: مرغ ۴۰۰ گرم، تخم مرغ ۲ عدد، جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، ذرت ۵ قاشق غذا خوری، آب یک دوم پیمانه، آرد ۱ پیمانه، بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری، پودر سیر به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا مرغ را پخته و ریز خرد می کنیم. سپس مرغ، جعفری و ذرت را با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری آرد، بیکینگ پودر، پودر سیر، نمک، فلفل، تخم مرغ و آب سرد را با هم خوب مخلوط کرده و مخلوط مرغ را اضافه می کنیم. سپس از مایه به اندازه توپ های کوچک بر داشته و در روغن داغ سرخ می کنیم. لقمه ها را روی صافی قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. لقمه های پفکی را در ظرف مورد نظر چیده و همراه سس گوجه فرنگی سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا