سرآشپز

نام غذا: سالاد استونا

مواد لازم: کاهو ۱۰۰ گرم، کرفس ۳ ساقه، هویج ۲ عدد، گل کلم ۱۰۰ گرم، کلم بروکلی ۱۰۰ گرم، نعناع خشک ۱ قاشق چای خوری، آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری، سرکه سیب ۳ قاشق غذا خوری، روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا کلم بروکلی، گل کلم، هویج و کرفس را درشت خرد می کنیم. کاهو ها را دور ظرف مورد نظر چیده و مواد خرد شده را وسط آن می ریزیم.
آب لیمو، سرکه سیب، روغن زیتون و نعناع را با هم خوب مخلوط می کنیم تا سس صاف و یکدستی بدست آوریم. سپس سس را روی سالاد ریخته و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا