سرآشپز
نام غذا: دلمه لواش
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم، پیاز ۱ عدد، گوجه فرنگی رنده شده ۱ پیمانه، جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، برنج ۱ پیمانه، لوبیا چیتی ۱ پیمانه، پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم، نان لواش به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا برنج را ۱ ساعت خیس می کنیم. سپس برنج آبکش شده، ۲ لیوان آب، ۱ قاشق غذا خوری روغن، گوجه فرنگی، جعفری و نمک را افزوده و مثل کته می پزیم. لوبیا چیتی را ۱۲ ساعت خیس کرده و با ۱ لیوان آب می پزیم. پیاز را خرد کرده و همراه گوشت تفت می دهیم. سپس برنج، لوبیا، گوشت، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. نان های لواش را در اندازه های ۲۰ در ۲۵ سانتیمتر برش می دهیم. بعد ۲ قاشق غذا خوری از مخلوط مواد وسط نان ریخته و لوله می کنیم. همه لوله ها را در سینی فر چیده و روی آنها را با پنیر پیتزا می پوشانیم. دلمه ها را در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.
الناز اشراقی