سرآشپز
نام غذا: ترشی مخصوص ماهی
مواد لازم: بادمجان ۱ کیلو گرم، موسیر خیس شده نیم کیلو گرم، آب تمرهندی سیاه غلیظ یک و نیم لیوان، آب ۵ لیوان، سرکه به مقدار لازم، ادویه ترشی به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم، تخم گشنیز، سیاه دانه، گلپر، سیر و فلفل هندی کوبیده شده ۳۵۰ گرم
طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را از وسط یک قاچ می زنیم. بادمجان ها را در مخلوط ۱ لیوان سرکه، ۳ لیوان آب و کمی نمک می گذاریم فقط یک جوش بخورد. سپس آنها را آبکش کرده و به وسیله طناب در جایی مناسب به مدت یک هفته آویزان می کنیم تا کاملا خشک شوند. موسیر، ادویه، تخم گشنیز، سیاه دانه، گلپر، سیر و فلفل هندی را در هاون ریخته و خوب می کوبیم. شکم بادمجان ها را با مواد کوبیده شده پر کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم. سپس سرکه و آب تمرهندی را با ۲ لیوان آب مخلوط کرده و به بادمجان ها اضافه می کنیم. ترشی هر چه بیشتر بماند خوشمزه تر می شود.
* ترجیحا از بادمجان کوچک استفاده می کنیم.
* می توانیم بادمجان ها را ۴ ساعت آویزان کنیم تا خشک شوند.
* اگر ترشی را در ظرف سفالی بگذاریم طعم خیلی بهتری خواهد داشت.
الناز اشراقی