سرآشپز

نام غذا: آبگوشت دو گوله دودار

مواد لازم: گوشت گردن ۱ کیلوگرم، پیاز ۱ عدد، بادمجان قلمی سرخ شده ۵ عدد، چغندر سفید ۲ عدد، نخود یک دوم لیوان، لوبیای سفید یک دوم لیوان، کشک جوشیده غلیظ ۳۵۰ گرم، نعناع داغ به مقدار لازم، پیاز داغ و سیر داغ به مقدار لازم، ادویه آبگوشت و زردچوبه به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آنها را عوض می کنیم. سپس همراه گوشت، پیاز، زردچوبه، ادویه و مقداری آب می پزیم. چغندر را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم. وقتی مواد پختند بادمجان، کشک و نمک را افزوده و اجازه می دهیم چند جوش بزند. آبگوشت را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزیین می کنیم.
* می توانیم از گوشت دم و سینه گوسفند استفاده کنیم.
* آبگوشت دو گوله دودار یکی از غذاهای شهر اراک می باشد.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا