سرآشپز
نام غذا: ترشی بادمجان و زیتون
مواد لازم: بادمجان ۵ عدد، فلفل سبز ۵ عدد، فلفل دلمه ای ۱ عدد، هویج ۳ عدد، خیار ۳ عدد، زیتون سبز ۱ پیمانه، موسیر ۵۰ گرم، سرکه به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا موسیر را که ۲۴ ساعت خیس کرده ایم آبکش کرده و خشک می کنیم. بادمجان ها را به صورت مکعبی خرد کرده و با کمی سرکه و نمک می پزیم. خیار، فلفل دلمه ای و فلفل سبز را خرد کرده و هویج را حلقه حلقه می کنیم. سپس بادمجان، موسیر، خیار، فلفل دلمه ای، فلفل سبز، هویج و زیتون را با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم. بعد مقداری نمک افزوده و سرکه را به اندازه ای می ریزیم که روی ترشی را کاملا بپوشاند. سپس در ظرف را محکم بسته و در جای خنک قرار می دهیم تا ترشی جا بیفتد.
الناز اشراقی