سرآشپز

نام غذا: زرشک پلو با کوفته ریزه

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، برنج ۳ پیمانه، پیاز بزرگ ۱ عدد، کره به مقدار لازم، زرشک ۱ کاسه کوچک، زعفران و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا برنج را به صورت کته می پزیم. پیاز را رنده کرده و همراه نمک به گوشت اضافه می کنیم. سپس خوب ورز داده و به اندازه گردو گرد می کنیم. کوفته ریزه ها را در روغن سرخ کرده و وسط برنج جا سازی می کنیم. برنج را روی حرارت ملایم دم می گذاریم. زرشک ها را ۵ دقیقه خیس کرده و در کره تفت می دهیم. سپس با مقداری برنج مخلوط می کنیم. برنج را در ظرف مورد نظر برگردانده و با زرشک تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا